Reiki – Healing

Reiki is Japans voor “universele levenskracht”.

Door elk mens stroomt deze universele energie. Deze energiestroom kan door stress , ziekte, emotionele gebeurtenissen enz… geblokkeerd geraken.

Reiki is een zeer eenvoudige maar krachtige heelmethode die  deze blokkades kan opheffen.

Reiki brengt rust, kan pijnstillend zijn en het bewustzijn verruimen. Het verandert niks aan het lichaam zoals bij osteopathie, chiropractie, voetreflexologie…

Het brengt je energie in balans en geeft dus wat jij nodig hebt.

Wat kunt u verwachten

Wanneer ik u reiki geef fungeer ik zelf als kanaal om via mijn handen de universele energie door te geven. Ik geef je in feite een warm bad van vloeibaar licht.

Bij een reiki healing hoef je geen kledij uit te doen.

Tijdens de behandeling kan je gewaarwordingen hebben als kou, warm, tintelingen, emoties die vrij komen, diepe ontspanning.

Na de behandeling kan je meer rust in je hoofd ervaren ( kan soms enkele weken aanhouden), meer energie, je ‘lichter’ voelen, je meer in je lichaam voelen, verlost van sommige kwaaltjes, beter slapen.

Reiki kan ook op afstand gegeven worden wanneer je je niet kan verplaatsen of ziek bent. We spreken dan een moment af dat je je thuis even ontspannen kan neerleggen. Ik stuur dan reiki-healing van bij mij thuis. Zeker wanneer je een crisis momentje hebt kan dit snel rust brengen.

Voor sommige mensen kan dit zweverig klinken maar dat is het zeker niet. Energie is niet zichtbaar maar het zit in onze natuur om onze handen te leggen op een plek die pijn doet. Onbewust stuur je op die moment energie naar die plaats.  

De behandeling zelf duurt 60 minuten. Ik voorzie ook een gesprekje voor en na waar ik 30 minuten in totaal voor voorzie.