Rouw- en verliescoaching

Rouwen is voor iedereen anders maar het vraagt voor iedereen veel arbeid. Vroeg of laat  krijgt iedereen met verlies te maken. Verlies van een dierbare, een huisdier, een miskraam, een echtscheiding, werk enz…

In de meeste gevallen kunnen we met steun van onze omgeving weer overeind krabbelen en weer in het leven gaan staan.

Maar soms lukt dat niet of onvoldoende. Omdat je hen niet wil lastig vallen met je verdriet. Omdat je het voor hen niet ongezellig , verdrietig of zwaar wil maken bij een avondje ontspanning of je hier zelf ook gewoon ten volle van wil genieten.

Krijg professionele hulp

Soms weten de mensen ook niet goed hoe ze jou kunnen helpen ook al willen ze dat graag .

Of je dúrft er gewoon niet meer over beginnen omdat er al een hele tijd is over gegaan en je vindt dat je het nu wel “een plaats” hebt moeten geven.

Ik kan voor jou dat luisterend oor zijn en de ondersteuning bieden om weer grip te krijgen op je gevoelens, je gedachten en gedrag. De pijn kan ik niet wegnemen maar ik kan je wel helpen om je rugzakje wat te verlichten, de scherpe randen zachter te maken.

Praten over je verdriet en vooral gehoord worden zijn erg helend.

Je kan inzichten krijgen en weer meer innerlijke rust vinden.

We kunnen elkaar ontmoeten in de praktijk, wandelend in de natuur of eventueel bij jou thuis.

Na een kennismaking  kunnen we samen kijken wat voor jou helpend kan zijn:

  • Een gesprek
  • Een wandeling
  • Iets creatief…
  • Een sessie voetreflexologie of reiki
  • Een ritueel..
  • ….

We kunnen elkaar wekelijks zien, maandelijks of pas na enkele maanden weer. Misschien heb je het gevoel dat je na 1 gesprek er weer tegen aan kan. Ook dat is ok. We volgen helemaal jouw tempo.

Het hoeft niet altijd serieus en verdrietig te zijn. Ik hou van humor op tijd en stond en ben graag voor jou dat zonnetje van de dag zodat je met een lichter gevoel en hoop weer naar huis kan vertrekken.